Materiell otur

Igår bestämde jag mig för att byta kontantkort ett tag. Har nämligen börjat messa rätt mycket med vänner som inte har comviq så pengarna springer ganska snabbt. Har ett telenorkort som jag brukar ha till familjen bara, så jag bestämde mig för att byta till det och messade de vänner som jag brukar höras med och berättade att jag bytt nr..

Idag tänkte jag sätta i mitt ordinarie comviq-kort för att se om nån hört av sig och tror ni inte det är borta!?

Så nu är jag tvungen att byta till telenor.. Känns inte bra att ha tappat bort kortet, som tur var fanns alla mina nr på min mobil o inte på kontantkortet... Shit. Vilket innebär att om någon hittar kortet vet de inte vems det är eftersom det inte finns några nummer inlagda. Bah jag dör.

Igår letade jag även genom min plånbok och hittade presentkortet från Village på mer än 300 kronor. Jag har haft det sen studenten och ännu inte velat slösa upp det för jag ville hitta "det där perfekta". Ja och så ser jag nu att det gick ut i maj. Trehundra spänn ner i sjön. Men det störiga är att jag har verkligen för mig att det var gilitgt i fem år från utfärdandet och jag handlade för typ 100 spänn så fick jag ett tillgodokvitta på de resterande 300 kronorna och det var giltigt i ett år.. Så isåfall har det blivit fel.

Aja, känns som om jag verkligen blir testad när det gäller min optimism.. Men det där är bara materiella saker. Idag ska jag iväg på personalfest med grillning och det är strålande väder, så det är allt som betyder något nu. Ska träffa min kollega Sofia snart. Har gjort en sallad och packat ner picknickfilt.

Hörs senare!

Kommentarer
Postat av: Comviq

Hej Chicalicious,



Om du har tappat bort ditt Comviq kontantkort och vill ha ett nytt med samma mobilnummer kan vi hjälpa dig att beställa det för 95 kronor. Det vi behöver då är din PUK kod eller ett diarienummer från en förlustanmälan hos polisen samt svar på några kontrollfrågor. Vill du ha hjälp med detta kan du ringa vår kundersvice på 0772-25 25 25 eller mejla mig på [email protected].



Med vänliga hälsningar



Michaela Lindell, Comviq.

2010-06-22 @ 18:14:45


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0