Hemma från studentutspring

Jag är hemma hos familjen nu, åkte hit efter BIV igår. Det var avslutningsfest för cafégruppen. Blev musik i form av instrumentspelande av barnen, magdans av en jätteduktig tjej som var inbjuden, massa gott att äta och såklart trevligt och glatt sällskap.

Idag åkte jag och mamma in till stan vid lunchtid typ, kikade i affärer och jag köpte en skitbra pincett som jag provat här hemma hos mamma, som verkligen noppar ögonbrynen skitbra. Det är Lindex egna pincett, köp den! Vi lunchade på Darins (så goda mackor) och sen var vi på Jennies skola och kollade när de sprang ut. Det som är synd med den skolan är att de har en orkester som spelar så man hör inte vad studenterna sjunger när de springer ut, de har inte heller någon som presenterar klasserna (i vart fall inte så alla hör) och sen ser man ingenting för det är så mycket människor. Men det var kul att se alla glada studenter när de åkte iväg på sina släp.

Nu blir det lite kaffepaus här hemma innan vi ska göra oss fina och åka iväg igen. Jag åker hem till Arlöv ikväll igen, jobb i helgen ju :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0