Greenday konsert 5 juni 2010

Jag kan säga att Ullevi är sjukt stort! Det var mäktigt att komma in och se hela scenen, det är ju en fotbollsstadion, eller sportstadion egentligen. Alla sektionerna var dock inte öppna. Vi stod nedanför scenen, så vi hade ståplatser, det är en skön känsla! Vi var där lite över fem och sen var det två förband innan Greenday började. Johnossi, som är ett svenskt band och de var bra, sen var det Joan Jetts vilka jag inte riktigt tyckte om, plus att de spelade i en timme, vilket jag tycker känns länge för ett förband..

Men Greendaykonserten var hur bra som helst, de spelade skitbra låtar, även om jag inte kände till alla. (för er som inte vet spelar de punkrock). De fick igång publiken bra och hade eldar och fyrverkerier och grejjer. Jag älskar konserter - känslan av att musiken pumpar genom en, att klappa med, sjunga med och gunga med. Känslan av samhörighet med alla andra i publiken och jag vet inte.. Jag bara älskar konserter och det behöver inte ens vara band som jag lyssnar på så mycket.

Mamma verkade tycka det var en stor upplevelse och det tror jag också, för om jag tyckte det så måste hon tycka det som gillar de så mycket! :)












Ps, några nya bilder i inlägget nedan ds

Kommentarer
Postat av: Jessie - 22 år & mamma till Jacob 2,5 år

härliga bilder:) Jag älskar sånt jag med:) Japp det kan man nästan säga. JObbar "gratis" denna månad tyvärr. Men får skulle jag få sparken så får jag för den månad jag inte jobbar. Detta är ungefär som att man betalar hyran innan man får flytta in. Eller ja något sånt. Men sen trillar lite pengar in :) Och då är det kul hehe. Hur är det med dig annar & vad hittar du på??

2010-06-07 @ 10:17:13
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0