Första jobbkvällen!

Ikväll har jag jobbat första kvällen på cuba café och jag är inte så jättetrött, så därför tänkte jag blogga lite innan jag nanar.

Första kvällen på cuba café var väldigt bra! Jag som var så otroligt nervös hela dagen och på grund av det väldigt nere och tjurig. När jag kom var det väldigt dött där, vilket var bra. Mina kollegor Gabriel och Alex hjälpte mig och visade mig runt och förklarade hur allt funkar. Jag fick testa ta beställningar och det gick ju bra, såklart, har ju ändå jobbat som servitris ett tag. Men det var kassan som var det jobbiga och det tog rätt lång tid, sån med många funktioner och touch-screen. Väldigt bra, eftersom att det är lättare att ha översikt över borden och även titta på beställningar, men samtidigt är den väldigt krånglig att lära sig.

 

Vid tio-tiden blev det mer människor där inne och bandet började spela och sjunga. Riktigt bra salsamusik. Det var mycket hormoner där inne och många raggningsrepliker. Två stycken frågade efter mitt nummer och en efter ett foto som han skulle skicka till Chile haha. Ja, jag kommer nog känna mig snygg i slutet av sommaren :p. Det är ju så när man är servitris. Killar som är väldigt sugna på att ragga, raggar främst på servitrisen. Men det gick skitbra, när restaurangen stängde och det blev bar&nattklubb istället så plockade jag glas, tog dricka-beställningar och torkade bord, inget avancerat alls. Väldigt rolig första dag med mycket trevliga arbetskamrater!! Jag känner på mig att det kommer bli en rolig sommar med många nya vänner.

 

Tack för alla lyckönskningar. Har hört från flera stycken att inte vara nervös, det kommer gå bra, men sånt tar jag inte till mig alls när jag är på det humöret. Men nu sitter jag här och det gick bra =) Klockan är fyra på natten (vi stängde två idag), ska sova nu, mina fötter värker!!


Kommentarer
Postat av: Madu:)

Åhh så bra att det gick bra:) jag är inte alls förvånad att killarna raggar på dig snygging;) Du kommer säkert få en kul sommar där med lite nya människor. Glad för din skull. Puss

2010-06-10 @ 09:00:37
Postat av: Linnsan

Va kul att allt gick bra gumman =)! Verkar vara ett kul ställe :P Vi ses kanske i studentvimmlet på stan i morgon ;) Ha så kul och tack igen för de fina kopparna :D Love them! <3

2010-06-10 @ 14:13:44


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0