Change of plans

Precis när jag bloggat igår fick jag ett sms av en granne, en volontär från BIV som bor i huset bredvid som frågade om jag vill komma till henne vid sju, vilket var om 40 minuter. Det var tydligen några tjejer som skulle komma dit, de skulle äta och sånt.

Här snackar vi om mötet med en ny kultur - en kompiskultur. Prick sju ringde jag på dörren för jag ville absolut inte vara den sista eftersom jag aldrig träffat tjejerna. Ogillar att komma in i ett fullt rum/sällskap sist! Där satt jag och Farida och snackade och klockan gick.. Halv nio kom hennes andra två vänner och de sa till mig att ingen i sällskapet kom den tiden som det sades. Man kom halv nio, tio eller till och med elva. "Okeej", sa jag, "jag var här prick sju... ". Så det var ju lätt en ny kultur där haha.

Det var trevlig att snacka med de brudarna, de var så galna, speciellt den ena, jag skrattade hur mycket som helst och ni vet att jag sagt att jag skrattar inte på riktigt så ofta, på det viset att man verkligen inte kan hålla sig. Fan vad kul tjej. Vid elva kom två till, de var också riktigt flippade och berättade massa läskiga historer de varit med om, fyfan säger jag.

Jag gick hem vid elva, skulle upp tidigt idag ju :) Ni förstår vi ska fira mammas födelsedag idag. Men berättar inte om det förrän imorgon!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0