Work out

Kom hem från träningen för några minuter sen. Känner mig väldigt utmattad och hungrig! Tränade typ en timme idag, cyklade lite, tränade magen, armarna och sen gick jag en kilometer. Om någon timme eller två så kommer Maliin hit, vi ska köra till Erikshjälpen i Malmö hehe. Skulle egentligen till Lund och jag har funderat på att säga till henne hela förmiddagen för jag har inga pengar, men samtidigt tänkte jag att jag verkligen ville dit.. Så när jag kommer hem har hon skickat på facebook och frågat om vi inte kan dra till Malmö istället för att hon inte har råd med Lund.

Stod i Metro att de flesta är fattiga i januari. Jag har 120 kronor ute och det är allt jag har till på måndag. Gees. Har aldrig varit såhär på marginalerna. Köpte en födelsedagspresent till Malin också, tror ni inte lite av den har gått sönder under färden? Så får köpa en ny. Det gillar vi i min plånboks lågkonjunktur, really!

Igårkväll så var Linn här. Vi fikade lite med té och lite gott, snackade och spelade spel. Trevligt!

Har varit fullt upp nu, marsvinen har knappt fått rasta sig ju. En timme imorse och en timme nu. Men ikväll får de springa :)

Ja, har inget mer att säga.. Väntar på att sojaköttet ska bli klart så jag kan tillaga det. Ha det fint!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0