Stressad

Fan vad irriterande. Här har man gått och haft semester hur länge som helst och sen helt plötsligt känns det som en smäll och allt drar igång samtidigt. Har inte tränat denna veckan, vilket känns väldigt kasst av mig. Beror dock på hyfsade anledningar, men ändå. Har inte fått tag på alla böcker än och har fan ingen koll på om distanskursen ens har börjat. Ska ju läsa två kurser samtidigt tänkte jag nu ju. En på halvfart och en distanskurs på kvartsfart. Har 5 böcker kvar att få tag på. Har inte fått pengarna än och har räkningar jag vill betala... Volontärarbetet startar imorgon och jag känner bara stress.

Beror säker på mina hormoner i den röda lilla bäcken nu att jag är så stressad. Fikade i alla fall med Louise och Linn innan idag. Fyfan vilket oväder. Så vi stannade på Gustav adolfs torg, där vi träffades. Fikade på hansa. Louise är gravid! I åttonde månaden. Och vi hade ingen aning haha. Riktigt roligt, blev såå glad för hennes skull. Spännande att höra henne berätta om hur det var och så.. Alltid lika kul att träffa henne men som ni hör sker det inte så ofta.

Att sedan ta sig hem var verkligen kaos och sedan dess har jag inte stuckit mitt feta huvud genom dörren. Dock fick jag ta bort snö som snöat in i min inglasade balkong! Väldigt konstigt, men kanske inte med tanke på vilken storm det var. Ska försöka lägga mig i tid idag eftersom jag inte vill vara så trött på morgonen. Imorgon ska jag plugga lite innan jag drar till Biv. Och nu måste jag gosa med Lillan så hon får sin dagliga dos av kärlek :) Ska kolla på tv lite sålänge men sen måste jag sova.

Fan vänner, jag känner mig verkligen stressad över allt. Inte lätt att gå från ingenting att göra till ALLTING att göra.

Kommentarer
Postat av: Sanja

Känner igen det väldigt väl, när man väl får att göra så FÅR man att göra haha =) kram

2010-01-28 @ 17:00:00


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0