Snowing snowing

Det snöade riktigt mycket när jag vaknade. Nu är det mycket snö här! Får förmodligen kanske omplanera bordsplaceringen för våra långväga gäster kommer kanske inte. Har redan hunnit lära mig att baka kladdkaka och rulla bullar haha. I eftermiddag blir det förhoppningsvis lite spel om det hinns med.

Både Sofie och Can har hört av sig och frågat om vi ska ses. Synd att jag ska hem ikväll. Nästa gång jag kommer hit får jag ta och träffa båda två :)

Imorgon är alla lediga. Vet inte om det blir att vara med honey eller om Linn ville komma förbi på lite tjejsnack. På torsdag blir det myskväll med Malin&Madde och sen tar mina planer slut. Vill fan ut och festa och dansa i helgen. Får se vad helgen bjuder på, right?

Frågade Elmi&Carro om de har lust att ta en fika precis, hade varit superskoj ju. Ja, jag är den som oftast hör av mig till folk för att hitta på saker! :) Jag är en planerare antar jag. Jag är den som drar igång saker, kommer på idéer. Men blir ÖVERLYCKLIG när nån annan kommer med initiativ ibland. Men men, jag gillar att komma på saker att göra. Har gjort en lista över roliga events som kommer i vår. Den är inte så lång än, men den fylls nog på :)

Kommentarer
Postat av: emma

tycker du att din blogg sticker ut, eller glänser extra mycket? nominera dig till veckans blogg hos: http://oil.blogg.se

2010-01-05 @ 16:20:35
URL: http://oil.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0