Proppen gick

Jag har så ofantligt svårt att komma på rubriker. Som ni märker ja. Eftersom jag inte tränade idag så kompenserade jag det med en promenad till sockerbitstorget (är inte det ett underbart namn på ett torg??) där jag tog ut pengar och blev uppplockad av Malin.

På Erikshjälpen hittade jag ett brunt skärp, för 25 kronor! Har velat ha ett ljusbrunt flätat skärp, men inget jag vill köpa när de flesta skärp kostar mellan 80-120 kronor. Malin hittade lite mer saker, bland annat äggkoppar och servetthållare. Jag var på jakt efter ett fint bord / nattygsbord (ja, det heter faktiskt så har jag lärt mig) men hittade inget. Där finns bord för typ 80 spänn ibland! När vi kom hem till henne skulle vi laga mat. Jag tyckte sconesen såg degiga ut även efter tio minuter och Malin tyckte inte stekpannan tog. Proppen hade gått. Hon ringde sin mor i desperation och sen raggade hon upp en propp hos grannen, som även satte den där den skulle sitta. Mycket trevlig granne och sen kunde vi fortsätta laga mat. Trots att bröden var i ugnen väldigt ostadig tid blev de goda, likaså blev den övriga maten. Fiskpinnar, spenat, potatis och scones. Egentligen skulle vi bara ha scones men vi var hungriga så hon bjöd på mat :)

Blev en massa snack och skratt. Träffade även hennes brorsa en kort stund innan jag åkte hem. Hon är så gullig, hade plockat ihop massa pennor, överstrykningspennor, block och skvallertidningar till mig. Bara för jag började skolan nu så hade hon tänkt på mig. Allt låg så fint uppradat på hennes köksbänk. Jag är bortskämd =) And I like it.

Är dock lite ledsen över en annan sak.. Vet inte hur jag ska tänka om saken. Mitt hjärta känner att jag vill vara snäll, men mitt förnuft känner att jag verkligen inte ska tillåta det. Eller är det kanske tvärtom. Det är i alla fall krig mellan förnuft och känsla. Får se vilket av det som vinner till imorgon, så får väl sova på saken.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0