Planera kalas-dag

Först o främst, tack Mia och Sara för era kommentarer om mitt inlägg om vargarna. Ja, det är jag som kommit på de där orden jag skrev Sara :) Härligt att veta att det finns två till djurvänner. En som är en framtida vegetarian? Go Sara :)

Men men. Idag har vi, hela familjen, varit på stan halva dagen och handlat en jävla massa. Tog foto på alla kassar men kan ej visa för har inte kamerasladden med mig hit. Kostade MYCKET kan jag säga. Trevligt att vara iväg med familjen. När vi kom hem åt vi och spelade lite spel, sen stack vi upp till stugan där festen ska vara och dukade i ordning, putsade glas, fixade bordsplacering, lade ut sångpapper med mera. Kommer förhoppningsvis bli kanonkul imorgon. Kom på en liten lek vi ska ha också. Sånt är kul. Så man inte bara sitter o sitter hela kvällen. Har varit en riktig familjedag idag.

Det snöade idag! Några killar kom och skottade vår uppfart mot betalning, gulligt. Alltså småkillar då. O sen satt grannens hund bredvid vår bil när vi skulle köra iväg till stugan haha. Jag har aldrig träffat den officiellt men när jag sa "kom då" och gick till grannen så sprang den efter mig. Gulligt.

En fundering som jag har.. Kenza (storbloggaren) är ju på semester i Thailand med sin pojkvän. De har typ varit tillsammans knappt ett år snart och aldrig åkt utomlands innan, vilket borde göra denna semestern till en riktig kärlekssemester. Men så är en tjej där som hon känner lite flyktigt och de umgås typ hela tiden verkar det som. De äter middag ihop många kvällar och är varje dag på stranden. Varför vill hon inte vara ensam med sin pojkvän och ha en romantisk resa som måste ha varit tanken från början? Hmm undra hur han känner. Hur hade ni känt om ni planerat er första resa utomlands med er ganska nyfunna kärlek och sen visar det sig att en som han känner ska dit samtidigt och så är ni med han&hans tjej varje dag? Vad hade ni tyckt om det? Jag förstår det inte alls. Typ ingen romantik alls eller? Hur kan man inte vilja ha egentid när det är ens första utlandssemester tillsammans? Jag förstår det inte alls.

Kommentarer
Postat av: Mia

Vem vet, kanske blir vegetarian ng dag :) Har faktiskt funderat på de om jag ska vara ärlig.. :$

oooh gud, vad roligt med fest imorgon! :D Hälsa brossan Grattis, även om han inte känner mig. hahaha :D (De var väl han som fyllde år? :$)



Jo de är sant, hade också velat åka själv med min pojkvän spec om man inte varit utomlands tsm innan.

pusspuss gummsi

2010-01-05 @ 00:15:02
URL: http://lillablondy.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0