Fjortisnostalgi

Det finns en grejj som jag och mina vänner alltid gjorde när vi var i tonåren. Får se om ni minns den eller om ni någonsin kört den, lite halvkul när man inte har något för sig.

Först och främst är detta något du ska göra på ett vanligt papper, inte på datan. Skriv namn på tio tjejer. Fem som du gillar och fem som du ogillar i en rad uppifrån och ner (ta med ditt eget namn). Gör sedan ett mellanrum och skriv sedan en likadan lista men med killar som du gillar och ogillar.

Nedan dessa saker, typ i mitten av pappret ska du nu skriva ner 10 saker som man kan göra mot en annan person, fem snälla och fem elaka (blandat). Exempel "spottar på", "kysser", "är otrogen med" osv. Ju mer dramatiska grejjer desto roligare blir det.

När du är klar med detta så skriver du numren 1-10 och vid varje nummer placerar du ut nummer 1-10 tre gånger.
Svårt att förklara men exempel kan se ut såhär:




Nummerna ska stå sähär:

På den första lodräta raden, i exemplet den röda raden, ska du placera ut nummer 1-10 slumpmässigt, och sedan ska du placera ut nummer 1-10 slumpmässigt i nästa rad (i exemplet den blå) och i en sista rad (i exemplet den gröna).

Efter detta ska du skriva JA och NEJ på pappret och du börjar med nummer 1, där det, på min lista ovan står 3, 4 och 10. Då läser du tjejnamn nummer 3 på din lista, vad som händer nummer 4 och vilken kille på nummer 10. Det kan då bli till exempel "Anna, pussar, Niclas" om du tror att det hade kunnat hända skriver du ett streck i JA-kolumnen, annars drar du ett streck i NEJ-kolumnen. Du fortsätter så med hela nummerlistan. Det är rätt kul att tänka sig personerna man skrivit upp göra de olika sakerna med varandra! När du har gjort klart det räknar du antal JA-kryss du gjort, exempelvis fem. Då blev det tjej nummer fem på listan. Sedan räknar du antal NEJ-kryss, exempelvis 8, då blev det nummer 8 på listan och då slutade det med att nummer fem och nummer åtta var de som borde vara ett par.

Om ni är två är det roligt att den ena ska skriva upp saker och du bara säga namnen, sen ska den andra personen läsa upp sakerna, då blir det mycket roligare eftersom du inte vet vad för galna grejjer personen skrivit på pappret.

Denna missbrukade jag&Linn verkligen. Det låter mycket krångligare än vad det är, det är ett rätt roligt nöje att sitta och tänka sig sin kompis göra något skitdumt mot en kille man känner osv. Lite söndagslöjligtkul.


Kommentarer
Postat av: Linn

Åh det kommer jag ihåg haha, det var ju skitkul! :D (får ta och göra det nästa gång vi ses) tss;)

2010-02-01 @ 09:55:52
URL: http://linnsi.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0