Måndag

Dilshad skämmer bort mig med att han är med mig hela tiden. Idag hade han upprop i skolan och skulle gå till tandläkaren så hans kollega sa att han inte behövde komma till jobbet efter det. Så han kom till mig vid elva. Tänk att vi har varit nästan varje dag på "lovet" och sen två dagar förra veckan och idag. Jag har inte varit ensam alls mycket. Hoppas det går bra nu när jag ska gå tillbaka till att vara alone all day.

Men i alla fall. Vi spelade lite spel och snackade, sen körde vi till Entré. Jag skrev in mig på gymmet, eller ja, nästan. Fick papper iaf som jag ska fylla i. Sen köpte jag en termometer och Yatzy. Blev helt sugen på det sen jag spelade med M&M. Just det, jag köpte ett läppglans också. Jag gick till Lindex för att köpa det läppglanset som Egoina använder (bloggerskan). Snacka om att bloggerskor påverkar. Eller inspirerar, beror på hur man ser det. Hon var så fin i det läppglanset och jag har inget så nu skaffade jag det. Viva la diva, färg: coral.

Var tjej bör ju ha ett läppglans, tycker man. Jag använder oftast ett lite färgat läppsyl eller vanligt läppsyl. Nu blir det lite glans iaf. Det verkade vara fint, ska testa med smink också. Ser ju inte riktigt hur det ser ut när man är osminkad och bara läppglans hehe.

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Lax med kokt potatis och smögensås.

Får vara lite nyttig för att väga upp alla kakor jag äter. Fan vilket kakmonster jag e. Varför kan jag inte gilla mat lika mycket?

Hörs sen!!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0