Lilly

Tänkte presentera mina marsvin lite närmare för er!

Föddes: Juni 2006

 

Lillan är ett riktigt tufft marsvin. Hon har alltid varit kaxig, förutom när vi först fick henne och hon skrek varje gång Shelly närmade sig henne. Lillan upplevde ett trauma i djuraffären förstår ni.. Hon bodde med en kanin som högg på henne. Så jag räddade henne från kaninen och det är väl på grund av det som hon är så kaxig nu. Hård barndom :)

 

 

Hon älskar mat och är också lite rund om magen. Hon äter snabbt och försöker alltid ta maten för sig själv. Hennes favoritmat är persilja och spenat och självklart gräs på sommaren. Lillans bästa egenskap är att hon verkligen tar hand om sin kamrat när hon inte mår bra, hon tog hand om Shelly hela tiden när hon var sjuk. Lillan älskar också att mysa och kan ligga på mitt bröst och sova och vara så gosig så! Hon är nyfiken av sig och väldigt social.

 

Lillans sämsta egenskaper är att hon är rätt grinig av sig. Hon brukar ofta morra på Fia och hon tuggar också på allt möjligt. Hon har bland annat tuggat av sladden till hörlurarna en gång när jag hade de på mig. Plupp så var där inget ljud i det ena örat. Hon tuggar på tyg, på mitt hår, ja på allt hon kan komma åt. Hon är ganska feg ibland, men marsvin är generellt sätt lite havfega :)

 

 

Det bästa med Lillan är i alla fall att hon har en megastor personlighet i en liten kropp. Hon är supergó och att hon är kaxig av sig är bara gulligt :) Lillan kanske är ett ironiskt namn på en tuffing.

 


Kommentarer
Postat av: Mia

aaaww lillaaan! Visste inte hon hade blivit attackerad och sånt. Stackaren! :( Tur du tog henne gumman. Du är så underbar! pusspuss

2010-01-20 @ 12:45:01
URL: http://lillablondy.blogg.se/
Postat av: Mia

Ska du inte presentera fia :O? haha pussss

2010-01-20 @ 14:32:06
URL: http://lillablondy.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0