Kanske blogg-uppehåll

Ville meddela att mitt internet verkligen strular så jag ska nog gå och snacka med telenor imorgon. Kan ju bli så då att de ska laga mitt internet och då kommer ni inte se mig på bloggen eller facebook (för er som har mig där) på ett tag.

Helt jävla underbart roligt var det idag på BIV. Träffade mina favoritkillar igen, spelade "steka ägget" och sen hjälpte jag massa barn med att stryka pärlplattor, spelade spel med dem och sånt kul. En del ungar var himla stimmiga alltså, men de jag var med var lugna. Kände mig rätt dum för Carro kom fram och frågade om jag kunde hålla lite koll för hon skulle ringa ett samtal. Helt plötsligt märker jag vilket kaos det är i rummet med barn som praktiskt taget klättrar på fönstrena, kastar kuddar, skriker. Fan, jag var helt inne i "steka ägget" så jag märkte inget. Haha, hade ju så kul ju. Verkade ju nästan som att jag inte brydde mig att Carro fick ta allt men så var det ej..

Dilshad hämtade mig sen och var här ikväll. Lyckades ladda ner Donkey kong fast internet strular så vi spelade massa, skitkul. Kul att turas om faktiskt. Och nu skulle jag inte spela mer när han gick för jag skulle mysa med marsvinen och ändå var jag "bara tvungen" att spela typ 4 banor. Sånt är farligt!

Aja, imorgon ska jag ta en fika med Carro&Elmi. Och träna! Imorgon är det också 2 år och 9 månader för oss turturduvor så det blir myskväll. Är så kär så kär och vi har det så underbart :) Är inne i en sån period när man bara trampar på moln.

Sov gott, nu måste jag mysa en stund innan jag ska sova!

PS, fick pengarna idag. Alla räkningar är betalda, sparpengarna är tillbaka på sparkontot och känner mig inte alls stressad. Fick pluggat nästan 40 sidor också. Så ni vet, att jag är tillbaka på normal nivå i min stresstermometer DS

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0