Kaffe på spillepengen

Innan idag frågade jag Linn om vi skulle göra nåt och precis efter så frågade Malin om jag ville med ut till Spillepengen och ta en kaffe. Spillepengen är ett naturområde här i närheten. Så jag klämde in det innan jag skulle träffa Linn.

Roligt scenario ett:
Jag&Malin är och ska handla kaffe och hon känner killen som jobbar. Hon säger att jag ska ta en latte för den är jättegod sen säger hon även att jag får välja vilken kaka jag vill.. När hon ska betala frågar han om jag är hennes lillasyrra. HAHA. Jag är två år äldre, säger jag. Han säger att det såg ut som att hon tog mig under hennes vingar. Vi går sen för att ta lock till våra kaffe och jag får inte på mitt. "Kom ska jag hjälpa dig!" säger hon. "Nej glöööm det!" säger jag. Som vi skrattade sen. Vad fan trodde han att jag var värsta småglinet för? Okej jag var osminkad och hade min stora jacka på mig.. Hm.

Hade lite snack om gårdagen, båda behövde snacka av oss. Skönt och härligt väder.

Roligt scenario två:
Innan idag när jag pratade med Dilshad sa jag att han skulle höra av sig var han var, för han skulle eventuellt göra lite grejjer idag. Varpå han säger nej, för jag bara tjatar så mycket då (vet ej om det var skoj eller allvar haha). Så säger jag "Men då säger jag inte heller var jag är!", "Men du är ändå bara hemma ju" svarar han. Kaxigt kaxigt. Så när jag drar iväg med Malin säger jag inget och så ringer han när vi sitter på Spillepengen och jag säger att jag är med Malin. Då har han gått hem till mig för han trodde jag var hemma och han har med sig sin söta brorsdotter också som jag inte träffat på några månader. Där ser man hur det kan gå haha.

Så jag&Malin åkte hem till mig och hade lite kul med Mizzi. Översöta unge!!

Sen blev det en fika på Entre med Linn, lite snack om hennes kväll igår för hon var på tjejträff, som lät skitkul :) Snack om massa annat också. Blev bara en té för min del, jag hade ju redan ätit en bulle (duktigt va?). Sedan kollade vi lite i affärer innan vi åkte hem. Nu är klockan halv åtta och jag har bjudit hem hjärtat för titt på Family guy, får se om jag lyckades locka hit honom.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0