Fika med Elmi&Carro

Fikan var väldigt kul, men kort. Tyvärr skulle Elmi vidare. Vi hann snacka lite och Elmi är lika galen som alltid. Han skämms verkligen inte för att skämma ut sig själv hehe. Passade på att ta en cappucino för det var så längesen jag fikade ute.

Bestämde att jag ska bjuda dem på spelkväll någon kväll snart. Kul kul :) Mia ska komma hit imorgon, jippi :) Ett tag sen vi träffades. Kanske kanske kanske ska jag få träffa hennes kompis hund som är en sån jag vill ha, pomeranian. Jag kommer vara i himlen om hon säger att jag kan få träffa den imorgon. Haha.

Hämtade ut kläder från h&m. Har inte sagt att jag beställt för Dilshad blir irriterad att jag beställer för det rbrukar inte passa haha. Men denna gång beställde jag nästan bara sådana saker som jag var mer säker på skulle passa, o visst gjorde dem det! Har gjort en video för att visa er, ska ladda upp den bara. NI får väl se den om tre veckor.

Nu ska jag nog äta lite och sen göra lite fina muggunderlägg. Allt känns så kul just nu!! Vänner kan verkligen förgylla ens dagar.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0