En liten gräddkanna

U all know how much I love små puttenuttsaker med guld, glitter och blommor. Sooo Sofie. Idag var vi på samlarmarknad, vilket jag inte visste vad det betydde, men det vet jag nu. Det var begagnade saker fast bara lite finare grejjer. Porslinssaker, glas, leksaker, tavlor, skålar, vasar osv. Smycken också. Jag och mormor kollade på jättemycket. Åh så fina små saker där fanns! Jag kom i alla fall hem med en gräddkanna som jag letat efter. En liten vit med rosa blommor och guldkant. Påminner lite om farmors koppar som jag visat er. I love!

Nu sitter jag i soffan med en filt och ska kolla på Back to cold mountain. Trodde det var Brokeback mountain men de heter så lika ju. Heath Ledger hade inte varit helt fel! Min favvoskådelspelare nästan. Förutom Johny Depp. Och bland tjejerna är det en hel massa.. Jennifer Lopez, Julia Stiles, Julia Roberts, Sandra Bullock och Kate Hudson, sjukt snygg.

Yea yea. Nu blir det film. Var sjukt sugen att gå ut och dansa med Madde&Malin i helgen men så kan de inte. Sen åker Madde till Afrika i tre veckor. Åh kommer sakna henne.

Ha det underbart. Imorgon blir det storhandling till kalaset på tisdag.


Snygga människa!
Tänk att få se ut så en dag? En dag se ut som henne och en dag som Leighton Meester. Hade varit helkul ju. Men ett liv som mig är inte heller helt fel ska jag tala om för er ;)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0