Underbart

Nu har jag ändrat min header. Kanske inte många som hann se men ändrade till en helt vanlig utan bild, men nu hittade jag en bild som var snygg. Min personlighet med koppen, marsvinen och blommorna. I like ;)

Orkade inte träna idag. Den röda perioden har kommit och jag känner mig allt annat än pigg. Tog mig i alla fall i kragen och städade köket, diskade, gjorde fint och gick ut med soporna. Dammsög också hela lägenheten. Hittade kardemummabullar i frysen *jippii* så blev lite kaffe och bulle nu.

Ska till Erikshjälpen med Malin sen idag och sen efter det ska vi baka scones tillsammans. Har även två tjejkvällar framför mig. En på lördag hos Mia (som jag drömde att jag missade inatt!!) och sen blev jag inbjuden till Irena på tjejmiddag i mitten av februari. Känner på mig att det kommer bli massa fniss och dans hos Mia och massa snack och riktigt god mat hos Irena för hon älskar desserter, så jag hoppas på något riktigt fantastiskt gott. Haha ni märker att jag är ett kakmonster va som tänker på det redan en månad innan. Gosh.

Igår i skolan var helt okej. Det var ganska många äldre där, men kanske 50/50 mellan äldre och yngre. Dock mest tjejer. Som alltid på de kurserna jag väljer. Igår var det bara introduktion till kursen, pratade om böckerna och sådär. Måste sätta mig och titta igenom nu vilka jag har kvar att införskaffa. Har ju mailat runt till bokförsäljare (med andra ord gamla studenter) så jag är helt yr i skallen vilka böcker jag har och inte har på väg!

Ha en underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Mia

:O Drömde du om att du missade min tjejmiddag! DET VAR DE VÄRSTA SOFIE!! :O hahaha pusspuss sötnos

2010-01-26 @ 12:43:27
URL: http://lillablondy.blogg.se/
Postat av: Mia

Fin din header blev gummsi!

2010-01-26 @ 15:59:05
URL: http://lillablondy.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0