All night long

Nej men se, mitt internet fungerar :) Det har faktiskt inte strulat så mycket sen jag skrev. Igår var jag och fikade med Elmi&Carro på Waynes. Smakade för första gången en chailatte och det var väldigt gott!! Sött, kanel, kardemumma, mjölk, min smak!! Sen var det hem i snöstormen, som tur var skjutsade Dilshad mig från affären och hem för jag hade en stor tung kasse, så det hade inte varit kul att vandra omkring med den i det vädret!!

Igårkväll sen hade vi ju som sagt myskväll. Kollade på Baksmällan, sören vad rolig!! Jag skrattade riktigt mycket. Åt lite godis och chips och hade det mys. Sen sov han här - jeeeaajj! Efter frukosten började vi spela Donkey kong och hade skitkul. Speciellt kul hade vi åt mig, för jag är ju liksom inte så duktig, vilket han är. Riktigt underbar början på helgen!

Just nu är klockan tre och jag ska ta upp tvätten, duscha och fixa vid mig innan jag ska iväg vid fem. Funderar dock på klädseln... Hade tänkt ha strumpbyxor men det är sjukt kallt ute.. Kanske får bli byxor och något snyggt linne istället.

Ha det så bra så hörs vi nog imorgonkväll. Mamma&pappa kommer nämligen på fika imorgoneftermiddag när jag vaknat till liv :p

Ska såklart ta massa fina foto som ni får se sen!

Ciaaoo!

Kommentarer
Postat av: Sanja

Jag testade me chailatte för första gången denna vinter. De va som kärlek vid första ögonkastet hahah, de blir de jag dricker nu när jag är ute och fikar. =) kram

2010-01-30 @ 21:32:30


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0