2004 - here I come.

Hello! Gårkvällen blev inte alls så rolig som jag trodde. Det kändes som att jag helt plötsligt åkte tillbaka till när jag var i sjuttonårsåldern. Denna brud pratade, tänkte och betedde sig som om jag varit på en fest för fem år sen. Tragiskt som fan. Jag irriterar mig också grymt på sånt eftersom jag känner att jag är soooo over tonårsperioden. Saker hon gjorde var bland annat att snacka med viss brytning och förortsdialekt som många brudar gjorde i gymnasiet, fast de är helt svenska, skämta och tro att hon är rolig fast hon bara är korkad, dissa sin kille gång på gång offentligt. Allt för att få attention. Det är ju sånt man gör när man är 20 :)

Ska man behöva känna sådan åldersskillnad för att jag är 22? Jag var dock INTE sån när jag var 20. Kanske när jag var 17, som sagt. Det roliga var att det även såg ut som vi åkt tillbaka till jag var 17. Sådant skärp var jag galen i år 2004. Det var sååå inne då.


Minns ni år 2004??

Nej. Den bruden gjorde mig på dåligt humör, ska undvika att träffa henne igen, så mycket jag kan.

Synd om Malin att hennes födelsedagsfirande inte blev så bra, men hoppas hennes födelsedag blir bra idag iaf. Kom ju på imorse att vi gick hemifrån henne efter tolv och ingen sa grattis. Men både jag och Malin var på dåligt humör och hela kvällen slutade kasst kanske därför ingen tänkte på det. Hon fick iaf ett grattis sms idag av mig med en liten sång :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0