1 januari - jihoo

Goddagens!
Min kväll igår blev väldigt lyckad trots att det blev en myskväll. Dilshad kom med supergod mat hemifrån som hans kära mor lagat. Väldigt kryddat ris med massa grönsaker, supergott. Hon hade lagat en heel massa så åt det till middag idag med... Och räcker nog tre middagar till :p

Efter middagen, som jag hade dukat fint till, blev det lite spel men sen hade jag ingen energi så då startade vi filmen I love you, man. Skitbra film :) Handlar om en kille som ska gifta sig och har inga vänner och börjar desperat leta för han inte har någon bestman eller marskalker, medan hans brud har minst 5 tärnor. Hehe den var rolig. Slutade så himla gulligt. Men kan inte säga mer för då avslöjar jag. Fick ett kort besök av Dilshads bror också, sen följde vi med honom på en kort promenad när han skulle till sin polare. Galna ungar var här som sköt raketer på marken. Jävla idioter. Men jag höll mig i utkanten av området hehe. För er som inte vet så har jag en skräck för raketer.

Men fatta vad fint det var från min balkong! Jag såg raketerna som sköts inne i Malmö centrum, sen såg jag ända till byarna här i närheten. Men mest såg jag raketerna från Arlöv, både från mitt område och även från det området där Malin&Madde bor. Skitfina raketer. Kände mig trygg också, behövde bara njuta inte vara rädd att bli träffad haha. Men iofs var jag lite rädd ändå att någon skulle träffa fönstrena :p

Dilshad gick några minuter över tolv för att skjuta raketerna med sin familj och jag gick och lade mig typ vid kvart i ett. Sen vaknade jag av att någon låste upp dörren och in kom han och sa "tror du jag ska låta dig sova ensam på nyår!? neej". Kunde inte blivit en mysigare kväll :D Ska i alla fall ta igen festen och klänningen ska jag använda på brorsans 20-årsfest på tisdag.

Nu ska jag måla naglarna. Passade på att raka benen och ta en lång dusch, smörja in hela mig med bodybutter nu när det är nytt år hehe. Ville känna mig lika ny som året.


Så, tänk nu in raketerna i bilden :D Men det röda tornet som ni ser är turningtorso och de lamporna är Malmö centrum :) Så förstår ni kanske lite bättre vad jag såg igår.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0