Viktig dag

Jag kan bara skratta åt mig själv. Eftersom jag måste se ut som en väldigt väldigt korkad människa tog jag bort inlägget om siffrorna på facebook. Jag blev sifferblind helt enkelt. Väldigt sifferblind.

Idag träffade jag Peet&George en väldigt liten stund, cirka en timme. Hann med en snabbfika i alla fall och ska partejja med dem på lördag. Blev även eventuellt inbjuden till deras brors bröllop i juni, wiho, roligt. Såklart får min  kavaljer följa med. Han är så söt (Dilshad alltså), han har suttit hemma i min tomma lägenhet ikväll och pluggat och skrev ett sms som löd: Juste... drack upp din saft.. den går ut på lördag.. hihi kyss. Isn't he adorable??

Och sen träffade jag en väldigt viktig person i eftermiddags och det var helt otroligt :D Kan ju liksväl avslöja att det var min pojkväns syster som jag av vissa skäl, som några av er vet, inte har träffat förr. Det var helt underbart roligt och vi skrattade och snackade på som om det vore det mest naturliga i världen. Det kändes verkligen för mig som att hon var mer än bara en vän så att säga... hon är ändå min älskade pojkväns syster och för mig är familjen så himla viktig.. Så det var något väldigt stort som hände idag :)

Imorgon ska jag ha en heldag med mor på stan, göttans. Och imorgonkväll är paxad för familjen, blir väl myskväll. Ska komma ihåg att besöka den nya godisaffären i Krisitianstad imorgon då, har hört att där finns massa godis! Nu är jag trött och vill bara sova men har lovat att hämta brorsan..

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0