Tjejmiddag&söta kaniner

Var hos Irena klockan sju med en bukett tulipaner och spännande förväntningar. Det var många tjejer där, 14 stycken! Det blev väldigt trevligt snack med tjejerna vid bordet, om allt mellan himmel och jord. Kul att träffa Sanja, hann dock inte snacka så mycket med Irena, men vi kommer förhoppningsvis att ses snart. Väldigt kul idé att bjuda in typ alla tjejer man känner.. om man har plats det vill säga, och det har hon :) Till middag blev det wok som preciis räckte till alla.. Det måste verkligen vara svårt att veta hur mycket man ska laga. Man vill ju inte tvingas att äta det i tre dagar sen (...Mia...). Men tur att det räckte laget runt. Efterrätt marängswiss - gott gott. Väldigt god mat och hon var så omtänksam att hon lagt köttet i en skål bredvid woken så jag kunde äta det (och eventuellt någon annan som inte åt kyckling). Supertrevlig kväll iaf :D Fick skjuts dit och hem av honey, så snäll han är.

Nu ska jag sova, ska bli så skönt så skönt!

Måste bara avsluta med att säga att de tydligen ska skjuta kaniner här runt området där jag bor. Här är väldigt mycket kaniner.. Och nu säger de att de ska skjuta dem för att de äter på träden. Kan det bli mer mänskligt? Vi måste ju rädda träden, skjut kaninerna. Det är ju otroligt logiskt, inte sant? Lika logiskt som allt annat hittepå människor i allmänhet har för sig. Stackars kaniner... Ge dem mat istället kanske. Vad stör de? Det är ju bara gulligt att se dem skutta omkring här och gör att det ser ut som ett litet paradis, hemtrevligt, personligt, kärleksfullt. Men tydligen ser inte alla världen så som jag gör.. En del ser den väldigt krasst... skjut - döda - tortera - allt för människans skull..


Kommentarer
Postat av: Linn

Ja, vet det är sjukt.. Liksom de äter på träden för att det inte finns någon annan mat :S De gör det ju för att överleva.. Hörde också att de planerade att skjuta många kaniner när jag bodde i Segevång, där finns ju också massa.. Folk :S

2010-02-20 @ 09:26:23
URL: http://linnsi.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0