The Hills-nörd

När jag väl börjar kolla på The Hills kan jag inte sluta. Tittar på den femte säsongen på engelska mtv. Kan länka :)
http://www.mtv.com/videos/the-hills-season-5-ep-2-everything-happens-for-a-reason/1608285/playlist.jhtml

Men nu måste jag sluta, ska sminka mig, städa och lite sånt innan jag ska ta bussen till Södervärn där jag ska på BIV-info med mingelbingo med volontärer. Ska bli skitanstrevligt!

Det var jättetrevligt hos Malin igår också. Hon bjöd på chokladté (som jag gav henne i present) och kex. Snackade massa skit och kollade lite på tv och på gamla foton från hennes bilddagbok. Alltid lika kul. Thank god så ringde bruden och väckte mig imorse för hon skulle fråga om jag ville ha en kalender hehe. Men jag har redan en, från Burlövs bostäder ;p Måste sluta stänga av alarmet!!

Har på mig min nya kofta idag, ska accessoarera lite innan jag drar. Fan imorgon måste jag gå upp tidigt och plugga. Och träna. Ikväll ska jag ocksp plugga. Måste skärpa mig. Jag&Dilshad skulle åkt skidor i helgen men kom på att jag inte har några termobyxor här utan ska låna av familjen som jag inte träffar förrän söndag. Sacre. Hade varit kalas och åka skidor. Nu får vi se när det blir av, har sån stor lust att åka hem till familjen nästa vecka så vi får se om det blir av då..

Aja, vi hörsch vänner!

Kommentarer
Postat av: arg ringklocka !

AAAAH DIN LILLA NÖRD !! nu ska du fan inte säga att jag överdriver när jag vill få upp dig ur sänghelvetet !!!! =D

2010-02-05 @ 05:48:22


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0