Strömavbrott

För att ta dessa kommande inlägg i kronologisk ordning måste jag börja berätta om gårkvällen. Jag satt själv och kollade på tv tills typ tio någon gång. Kollade på melodifestivalen, hejjade på Darin :) Längesen man såg/hörde honom. Väldigt fin låt. Sen kom Dilshad, för jag blev så sällskapssjuk att jag hävde bojkotten. Med andra ord, enligt hans version.. han hade tid med mig då. Men nu tar vi det enligt min version, right?

Klockan kvart i tolv blev det strömavbrott. Gud vad häftigt! jag har väldigt sällan upplevt det. Den delen av byn där jag växt upp har alltid el, delen där kusinerna och mormor&morfar bor får ofta avbrott när det är blåst osv. Så jag har aldrig upplevt det direkt. Satt och tittade på tv med tända ljus, allt slocknade men som tur var var ju rummet upplyst av ljusen redan. Dilshad sa till mig att komma ut på balkongen direkt och så såg man hela området här helt svart, inga gatlyktor och man såg svarta fönster överallt där en ficklampa efter en annan tändes, samt några stearinljus i några fönster. Roligt att se!

Men nu bevisade det verkligen att himlen är sjukt ljus här, på grund av att vi ligger så nära Malmö. Egentligen borde det blivit bäcksvart, men hela himlen var typ ljusgul fast klockan var nära midnatt. Vet inte om det är belysningen från Malmö eller avgaserna under dagen som gör att himlen här i Arlöv aldrig blir helt svart. Försökte fånga det på bild:


Lamporna där borta är Malmö



Mörkt! vet inte om ljusprickarna är folk med ficklampor :p

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0