Silikon

Endast intressant för invånare i bloggosfären.

Så har nu Kissie opererat sig. Trodde man ju aldrig! Jag trodde åtminstone aldrig att hon skulle göra det med tanke på hennes velande hit och dit. Men att döma av hennes självkänsla hade jag mycket väl kunnat tänka mig det. För er få som inte känner till Kissie så är hon retuscheringens drottning. Några cm på midjan, några på rumpan, göra håret större, näsan mindre, ansiktet brunare osv osv.

Det som chockade mig var att hon visade sig utan smink för nyheter24. Om ni går in på deras hemsida finns en video med henne utan smink. Med tanke på hur mycket smink hon alltid har och hur mycket hon retuscherar sina bilder trodde jag aldrig att hon skulle kunna visa sig osminkad, men se där.

Hon sa i intervjun att många av hennes läsare hade skickat in bilder på deras silikonbröst och info osv. Sen läste jag där att Sofi Fahrman också har silikonbröst och hon är ju en "helt vanlig" tjej så att säga. Verkar som att silikonen är mycket mer bland vanliga brudar än vad det var förr. Jag har nog haft bilden av att det är vanligare bland i-centrum-tjejer och utviksbrudar än bland svensson-brudar, men jag tror faktiskt att det är fler än vad man tror som har det. Om jag ser en tjej på stan eller stranden med stora bröst tänker jag "shit, tänk att vissa smala tjejer ändå kan få så mycket fett i den regionen". Men istället borde jag tänka "hmm, silikon?". För det kostar ju inte så farligt mycket om man tänker på hur mycket pengar som människor, speciellt unga människor, är beredda att betala för bilar, resor och shopping. Ett par månaders sparande och du har 40 000. Right?

Tanken att många tjejer har silikon är faktiskt ändå ganska trevlig.. Bättre att tänka det om tjejer jag ser så behöver jag inte känna mig så platt som en pannkaka ;)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0