Rolig spelkväll

Igår eftermiddags gick jag tre kilometer, samt tränade lite muskler och solade - kände mig som ny sen. Önskar jag kunde träna lite oftare. Ska se till att träna på måndag igen!

Klockan sju var det dags för spelkväll och jag hade tagit fram en hög med spel, blandat fun light tropical och hällt upp lite chips och nötter i skålar. Det var Elmi, Carro, Linn, Jag och Dilshad. Vi började med "med andra ord" och hade så roligt!! Sedan följde "brainstorm", "sant eller falskt" och sedan blev det trolleri och lite kortspel. Kvällen var verkligen precis så jag ville att spelkvällen skulle bli - riktigt rolig med massa skratt. Det hoppas jag blir av fler gånger.

Idag har jag bland annat tänkt att sortera min garderob.. Mina kläder hänger så tätt att det luktar lite instängt, så hade tänkt lägga ner kläder jag inte använder i en kasse i källaren.. Jag vill nämligen inte skänka bort dem, men kan ju ha de i källaren tills jag vill använda de igen. Man brukar ju ha perioder när man gillar olika sorters kläder. Sen blir det plugg och lite förberedelser för Dilshads födelsedag som är imorgon!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0