Pälsförbud

har skrivit i min blogg innan att Sveriges största djurrättsorganisation Djurens rätt håller på att få ihop 100 000 namnunderskrifter att lämna in till riksdagen - mot pälsfarmning. Flera länder har redan ett förbud och det är hög tid att Sverige också sätter upp ett förbud mot att göra päls av djur, att flå dem, tortera dem, hålla de i små burar. Om du är en sån som är allmänt likgiltig mot detta kanske du borde läsa och se film från Finland som kom i dagarna, hur det ser ut på deras pälsfarmer. Här är länk till det:
http://furstop.com/

Jag har själv inte tittat på den, då jag anser att jag redan är emot päls tillräckligt mycket. Ska dock läsa rapporten som man hittar på samma sida.

Hittils har bara närmare 23 000 människor skrivit på protestlistan och ni måste hålla med om att det finns fler i Sverige som är emot det! Skriv på här, gör en tjänst för djuren!!

http://www.djurensratt.se/portal/page/portal/djurens_ratt/forbjud-palsfarmning

15-20 rävar dör för EN kappa.
60-80 minkar dör för EN kappa.
Kan man sätta ett pris på deras liv?




en riktig bild från en finsk pälsfarm.
För att döda en räv trycks en metallpinne upp i analet och en i munnen, sen får den ett elektrisk stöt så den dör.

I Israel har det varit olagligt med farmer en tid, men nyligen blev det också olagligt att exportera, importera, innehava och sälja päls - vill inte vi vara ett lika gott föredöme i Sverige?


Djuren har alltså nätgolv vars hål är för stora för små valpar, som ramlar igenom med benen. Såhär lever dem. Vad krävs för att DU ska agera?

Skriv på - sätt länk på din facebook eller blogg - maila länk till kamrater. HJÄLP TILL.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0