No skiing

Dilshad kom till mig runt halv tio imorse och åt frukost, sedan bultade vi på oss en massa varma plagg och packade ner termobyxor och handskar och glasögon i en kasse och for iväg. Jag körde, uhh så härligt. Var en evighet sen jag körde!

Efter ungefär en timme och tjugo minuter kommer vi fram till Vallåsen och där står en skylt "Skidor slut, anläggning full". Vi kör in och hittar en parkering bland alla bilar som står överallt. Det är sjukt mycket folk vid backen och anläggningen och ja, vid automaterna för kölappar till uthyrningen står att man är välkommen tillbaka en annan dag.

Faaaan. Kanske vi borde bokat, men när jag pratade med dem i fjol sa dem att man inte behövde boka (blev dock aldrig av för det var för varmt)... Kanske borde vi tänkt att det är väldigt bra skidväder just nu... Aja, jag tycker i alla fall att de kunde skriva ut på deras hemsida att man bör boka, det är ju svårt att veta ju.

Det var bara att vackert sätta sig i bilen och köra tillbaka hem.. Stannade på Max och åt en falafelburgare, nice. Mättande! Lite pinsamt att gå in där med joggingbyxor nerstoppade i höga stövlar och skidjacka.. Ehm. När vi kom hem började vi snickra på buren som vi ska bygga istället, började finfint.

Såhär ser den ut än sålänge:

Min nuvarande bur är den blå, som står inne i den nya. fatta vad stor bur mina flickor kommer ha! Nu ska vi sätta på galler, måla, göra en ovanvåning och sen är det väl klart! Min pojkvän är riktigt händig och han lät mig göra så mycket jag ville också. Spika var kul, men att skära matta var mindre underhållande..



Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0