Klädstäd

Jag skämms över hur mycket kläder jag har! Man blir helt förundrad över att man kan vilja köpa nytt när man har så mycket. Men de flesta kläderna är såhär "jaa, den kan jag nog ha nån dag" , vilket gör att jag vill shoppa. Men just nu skämms jag över att vilja shoppa, hoppas det håller i sig :p

Vet knappt om jag vågar skriva ut här hur mycket det fanns i garderoben.. Men bjuder på mig själv ;)
Jag hade 39 linnen. 31 tröjor (inräknat långärmade, tunna, tjocka och koftor). 14 kjolar. De kategorierna hade jag mest i. Linnena och kjolarna förklaras av att jag är komplett galen i linnen och kjolar slänger jag i princip aldrig för man använder ju kjol så få dagar om året. Tröjorna kan förklaras...... med att jag köper "okejtröjor". Tröjor som är väldigt vardagliga och sedan slänger jag inte dem just för att de aldrig går ur mode.. Men jag är inte så värst förtjust i att använda dem just för att de är så tråkiga. Ja haha, hujedamej. Jag har 6 stycken gråa tröjor. Helt vanliga gråa tröjor. Fan vad nödvändigt.

Slängde dock vissa okejtröjor. Sen hittade jag sådana pärlor som jag verkligen gillar, men inte använt på länge. Här kommer mina garderobspärlor:




Älskar denna kjol som jag heller aldrig använt. Ska använda i sommar :)


Dessa jeansshorts från London är så himla snygga!


Denna blus är så härligt vårig! Färgerna är grön och blå, lite dålig bild.


Vädring!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0