Kalaset

Igår kom familjen och mormor till mig en halvtimme innan de egentligen skulle komma. Haha men jag blir inte förvånad, för när mamma är med så blir det så :) Hon är en tidspesimist - d.v.s. hon kommer alltid för tidigt för hon litar helt enkelt inte på tiden kan man säga. Hon tror aldrig att hon ska hinna :) Och hennes dotter är en tidsoptimist. Det är nog det som gjort mamman till en tidspesimist.

Aja, blev lite bråttom där, men som tur var hade jag redan fixat mig för jag skulle ju ta outfitsbilder till er. Min kusins lägenhet var otroligt mysig. Blev avundsjuk faktiskt över deras fina inredning. Det är något i mitt vardagsrum som inte stämmer men jag kan liksom inte sätta fingret på det. Men deras inredning var otroligt vacker med gammaldagsmöbler och fina ljus och fina färgkombinationer. Maten var otroligt god den med. Jag fick exakt samma gryta som de andra fast min var vegetarisk, alltså med quorn istället för kyckling. Kul när någon gör så, oftast får jag totalt annorlunda mat men kul att de ansträngt sig!

Det råkade bli så att hela min familj satt på ett ställe, det fanns nämligen tre olika bord. Men oj, fan vad sociala vi är. Jag tycker det ska bli så underbart att komma hem till familjen nu. Ska vara där från imorgon till söndag. Ska bli underbart att äta middag med dem, att spela spel, att titta på Halv åtta hos mig tillsammans och dricka kaffe. På fredag har mamma tagit ledigt så då ska vi ha en heldag tillsammans *jihoo*.Blir inte samma sak när man bara träffas då och då några timmar.

Aja, här kommer lite pics. Mina försök till outfitsbilder blev skitkassa, så det blev lite ansiktsfotografering efter ett tag, som ni ser...



Skjortan från Gina 149:-, halsband från Ur&penn 49,50.





Såhär gjorde jag när outfitsbilderna blev dåliga!

Och kalaset (har bara bilder på familjen för kanske inte de andra vill vara med i min blogg..)...

Daddy&brother.


Jag och Oskar, mitt kusinbarn!


Kommentarer
Postat av: Mia

Sötnoooooooooos!! Otroligt vackra ögon du har gumman :) pusspuss

2010-02-08 @ 11:42:28
URL: http://lillablondy.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0