Goodmorning Tuesday!

Igår var det ju dax för skola och det var faktiskt en bra lektion. Man lär sig att se på kultur på olika sätt. Detta är tydligen lite annorlunda sätt än det jag lärt mig tidigare. Så det är kul. Jag vet också nu hur jag ska förklara vad vi lär oss på utbildningen.. Har haft svårt att förklara för människor.. Men vi lär oss inte om olika kulturer eller hur vi ska bemöta människor från olika kulturer, för sånt kan man inte lära sig. Vi lär oss istället olika förhållningssätt och synsätt gentemot mångkultur och kulturkrockar och allt annat inom området mångkultur. Vi utvecklar på så vis en egen bild av vad mångkultur är och hur vi ska arbeta med detta på ett bra sätt. Men min utbildning är ingen faktautbildning utan en diskussionsutbildning där vi ska få fram våra egna synsätt genom att titta på andra gamla forskare och nya forskares synsätt.

Efter skolan köpte jag en liten blomma för det var rea på växthuset här och jag behövde en ny. Ska bara lära mig hur mkt vatten den ska ha också.. Jag vet att det är bättre med växter än blommor men de hade ingen fin växt. Aja. Blev en stund med honey igår också.

Idag ska jag vara med mamma, hon kommer om en och en halv timme :) Ska till något köpcentrum och ha en nice eftermiddag!

Hörs sen och förhoppningsvis hittar jag något fint på h&m för mitt presentkort.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0