Flitig

Inte nog med att jag gick upp i tid idag, jag pluggade ena uppgiften och sedan tränade jag i en och en halv timme. Var helt slutkörd när Dilshad hämtade mig.. En falafel rulle och Ayran var inte helt fel sen! Ayran är alltså yoghurt blandat med vatten och lite salt, en turkisk dryck som passar utmärkt till falafelrulle :) För er som gillar yoghurt. Gottans!

Vi åkte till Maxi och jag köpte termobyxor - skidor imorgon jihooo. Ska bli skitans kul. Vi ska dra till Vallåsen. Efter det stack vi inom Hornbach och köpte det sista till buren. Jag ska nämligen göra en hemmagjord bur till marsvinen. Har fått själva ramen till buren och nät från Dilshads jobb och nu köpte vi en spånskiva till underlag samt en våtrumsmatta, som jag ska lägga spånet på. Så går inte deras kiss igenom till träet. Jag tror buren kommer bli superfin, ska ju hjälpas åt för Dilshad är kreativ och han kan det här med att bygga.. Det enda jag ska köpa sen är färg och måla den svart och eventuellt lite lila *höhö*

Ikväll blir det ensamkväll med godis och The hills. Kanske lite Supermario och mys i soffan. Nice med hemmakvällar och faktiskt nice med ensamkvällar också.. Får se hur länge jag får vara ensam dock ;)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0