Bus med kidsen

Här sitter jag halv nio och har precis ätit lite makaroner med quorn"kött"bullar. Ingen större hit, men behövde något som gick fort! Idag vaknade jag av att min kära pojkvän höll på att göra frukost och jag ser honom bära Lillan!! B-Ä-R-A. Han hade gjort frukost till dem och satt fram leksaker. Och tro mig - han bär aldrig dem! Han ville nog vara extra snäll idag. Vi hann snickra lite på buren och spela spel, samt smaka vårt nyinköpta lakritsté. Det var faktiskt ganska gott.. Lite svårt bara om man ska ha socker i eller ej.

Vid halv två så slet jag mig från min älskling för att träna, kan ni tänka er? Jag behövde verkligen träna. Tycker magen växer mer och mer.. Hmm. Jag gick tre kilometer, tränade magen och lår/rumpa och sen tränade jag tio minuter på en såndär annan maskin som är sjukt jobbig!! Efter träning och skön dusch begav jag mig till BIV. Volontärverksamhet idag på torsdagar ju. Det var inte så roligt idag, för det var fär mycket stim och störande. Vänligt stim kan vara kul men det är ju det här barnet som är väldigt störande, som inte kan leka ordentligt och inte kommunicera ordentligt utan att vara kaxig eller störa andra, försöka mucka osv. Det funkar inte bra då med de andra barnen, de blir störda och till slut leker ingen. Vi försöker nämligen organisera lek av olika slag eftersom det annars lätt kan gå över till bråk och skador om vi låter de stimma runt som de vill. Det är svårt för oss att hålla koll också och saker kan gå isönder. Försökte hela havet stormar, "kom mina små kycklingar", en klapplek vi lekt innan - inget fungerade. Till slut satte vi oss och ritade med några barn, jag spelade spel med tre stycken barn och så lät vi resten stimma. Pallade inte säga till när ingen lyssnar. Aja, det ska bli bättring på den fronten, alltså vi ska lite samtal så vi ska försöka undvika detta bråk/stim.

Nu ska jag sätta mig i pyamasbyxor och titta på tv. Imorgon ska dagen tillbringas med Dilshad igen - surprise. Tjejmiddag på kvällen hos Irena :D Ska förmodligen inte ta med kameran, men ni får nog någon outfitsbild :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0