Bank bank

Min granne håller på att banka och jag blev plötsligt såå sugen på att spika lite på mitt projekt själv. Får göra det snabbt överstökat så man inte blir sån granne som folk räcker fingret till som i Hornbachreklamen. Har hela torkrummet fullproppat med tvätt... Ser inte fram emot att bära upp allt och lägga tillbaka i garderober/lådor. Det är det tråkigaste i hela tvättproceduren!!

I övrigt trivs jag med livet, livet är så sjukt jäkla härligt asså. Jag mår bra. Jag har allt jag behöver och dessutom har jag en del saker att hitta på när jag är ensam, vilket gör det hela så mycket roligare!

Lite att-göra-tips:
Blogga
Snoka på facebook
Gör pärlplattor till muggunderlägg
Städa extra fint i något rum
Snickra ihop något till dina djur eller kanske till dig själv
Träna
Vattna blommorna
Laga något som tar lång tid till middag
Måla en tavla eller gå ut och fotografera något fint som du sedan kan göra en tavla utav
Baka något och bjud in en vän att dela med
Läs en bok
Ladda ner supermario spel till datorn
Leta efter något fynd på Tradera (om du har pengar)

Jag har blivit expert på detta område känner jag. Om några timmar ska jag till kusinen som fyller 23 år (i torsdags). Blir kalas hos henne, har aldrig varit där, så ska bli spännande!! Hon bor i Malmö också så det är nära och bra. För mig åtminstone. Har lovat mig själv att ta några fina outfitsbilder också.. Måste ju lyckas! Har varit inne på andra bloggar och får sånt sug efter att ta lite snygga pics och sätta upp i bloggen. Man skulle kanske haft photoshop, kanske hade det hjälpt med redigering. Men problemet återtstår ju, jag får aldrig med hela mig på bilden, hur fasen bär man sig åt?

Upp till bevis om jag lyckas med outfitsbilder.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0