Älskling sick - me glad!

Igår vet jag inte om jag sa det, men fick en chock för någon öppnade min dörr klockan ett på dagen. Det var Dilshad som hade gått hem ifrån jobbet för han kände sig krasslig i magen. Så fick sällskap på eftermiddagen! Självklart hade jag underbart hemma hos Malin&Madde också. Vi bakade scones, snackade om ditten&datten, såg på dokumentär och smed planer :p Lika roligt som alltid med andra ord!

Min kära pojkvän var hemma från jobbet idag med för han var fortfarande inte på topp i magen och eftersom han har ett energikrävande jobb så måste han vara på topp. Jag bjöd på havregryndgröt till frukost, för DET är bra för magen!! Sen åkte vi till stan en runda och promenerade lite och jag köpte färg till mina tavlor som jag ska måla, spännande va? Vi har haft en helt underbar dag tillsammans, helt utan pussar för han ville inte smitta mig om han nu hade något, men fick en massa fina ord och luftpussar. Så löjligt nykära är vi!! Men såklart vill jag inte att min älskling ska vara sjuk eller må dåligt förstås, men det fattar ni förhoppningsvis själva.

Mina marsvin, eller rättare sagt Lillan, bråkar. Hon är en elaking. Hon håller på att springa och jaga Fia och bita av tussar av hår från hennes bakdel. Stackars Fia skriker och springer.. Så de fick vara i varsitt rum när de var ute och nu har jag fixat en tillfällig "bur" som Fia får vara i. Hade en träram som vi eventuellt skulle använda att bygga bur av, så jag satte den på några mattor och en handduk så är hon där i och har ett hus och hö och filt. Ändå piper Lillan och vill inte vara ensam.. Vet inte varför hon blir sådär ibland..

Såhär såg det ut i fredags.. ♥



Ps. Madusha - hade gärna velat ha dig som sällskap också :) Kan du skriva till mig på facebook, verkar som du tagit bort den du skrev från innan! DS

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0