What a shame

Tycker det är så himla synd med alla tjejer som trycker ner sig själva hela tiden.. Som klagar och säger eller skriver att de är feta, har några kilo extra, för mycket kurvor, för lite kurvor, fula osv. När jag ser det så som jag ser det nu blir jag helt bestört och tycker det är så himla synd att man ska trycka ner sig själv så..

Men jag vet att det kan vara så jävla svårt att komma ur de där tankarna när man väl hamnat där.. och att det är som en demon som lever inuti en och sprider negativ energi och tjatiga, gnatiga, jobbiga tankar. Även om man vet att det är fel att göra så mot sig själv så kan man inte låta bli.. Jag blir även så rädd för att hamna där igen när jag ser tjejer som är sådana.. för jag har varit där.. Jag tror alla har varit där.. Om inte för vikten, så för rumpan, brösten, håret, ögonen, hyn, ja allt som man kan tänka ha "fel" på. Till slut inser dock de flesta att det verkligen inte är något fel.. Jag insåg det.. Men som vi alla tjejer vet, så kan det dyka upp nya saker för demonen att klaga på och om inte, så kan den bita fast sig i samma sak igen..

Men en sak får vi inte glömma... Vi är våra egna bästa vänner, du själv är den människan som alltid kommer vara din bästa vän genom hela livet, den personen vi allra minst bör behandla fel eller kritisera..Vi får kritik från så många andra håll så vi kan cut our self some slack och åtminstone inte få kritik från oss själva? Det är vi värda.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0