Tidig kväll

Snacka om arbetskadad när man anser att man slutar tidigt och är överlycklig för det fast klockan nästan är två på natten. Jobbet ikväll var väldigt lugnt. Verkar som att folk lugnat ner sig lite sen högsommaren. På tal om sommar så vill jag verkligen ha värme lite till.. för snart är ju hösten och skolan här. Känner att jag skulle vilja dra på mig bikinin och ligga i Lomma någon dag till.

Idag var mamma här för att hämta marsvinen. Vi gick till Burlöv centrum och jag shoppade lite, bland annat jättefina växter som verkligen lyfte upp hela inredningen i mitt vardagsrum.. Men de fick jag av mamma. Hon skämmer verkligen bort mig, men hon säger att hon vill ge mig saker.. fast jag inte ber om det. Krävs en del tjat för att få köpa saker till mig.. Men glad blir jag förstås, för jag hade faktiskt inte köpt det annars.. Har inte så mycket pengar direkt och jag är väldigt ekonomisk. Nej, inte snål. Ekonomisk.

Aja. Imorgon är det manifestation mot pälsfarmning på Gustav adolfs torg i Malmö klockan 13.00. Där ska jag befinna mig med en tjej från Djurens rätt. Får väl gå och lägga mig så jag orkar hela dagen och sen hela natten imorgon, börjar jobba halv fem närmligen.

Vi hörs på söndag, och då ska ni få höra om hur det var på mitt livs första manifestation :)

Kommentarer
Postat av: Linnsan

Hade också velat hänga med på manifestationen! Tråkigt nog jobbar jag till fyra idag, men lycka till gumman, får berätta sen hur det gick!

2010-08-14 @ 08:50:05
Postat av: sanja

Du e inte ensam om att vilja ha sommar i någon dag till =) kramis

2010-08-14 @ 12:56:08
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0