Sverigedemokraterna igen

För att klargöra lite, något jag missat förra gången, så vill jag säga att jag kan hålla med om att det inte är helt fel med ett förbud mot burka. Jag anser själv att ingen kvinna ska behöva gå klädd sådär, ärligt talat. Men, det var inte det som gjorde mig upprörd. Det känns som att Sverigedemokraterna alltid försöker komma på saker som är negativa med invandring, invandrare, islam, ja - allt som har med icke-svenskt att göra (i deras ögon). De klagar på att invandring kostar, men nämner aldrig något om de fördelar vi får ut av det. De klagar på att det bor många invandrare i vissa områden, visst, det är fel att placera alla NYKOMNA på ett och samma ställe men de kommer och klagar att det bor många med utländsk bakgrund i Arlöv och Arlöv, för mig, är verkligen ett ställe där mångkultur fungerar så jävla bra, rent ut sagt. Här bor mycket blandat folk och så vitt jag vet så kommer alla överrens.

Inte bara verkar det vara fel med allt invandrare GÖR utan det verkar vara fel att de inte existerar. De ser inte människor för individer, de klumpar ihop människor och gör de till "invandrare" med en följetång av negativa åsikter. Denna klump består av människor från väldigt många olika länder, olika religioner, människor med olika tradtioner, människor från olika delar av landet, gammal eller ung - ingen skillnad. Denna människosyn skrämmer mig.

Slutligen vill jag säga att det jag ville lyfta fram med mitt förra inlägg, vilket också syns ganska bra om man verkligen läser, är deras språk och deras framtoning, inte just att de vill förbjuda burka.

Kommentarer
Postat av: Niklas Lindgren

Sverige har Europas mest extrema (generösa) invandring. Sd ifrågasätter denna politik. Till skillnad från etablerade politiker som får mycket mer utrymme så måste sd försöka använda det lilla utrymme de har till att argumentera för varför de är emot denna invandringspolitik så att folk förstår varför det finns anledning att ändra den.



Ge dem mer utrymme så kan budskapet bli mer nyanserat.



Jag känner inte Arlöv så du har nog rätt där, men vi har en situation när det brinner i mer än en skola per dag i snitt, brinner bilar; bussar, tåg och räddningsfordon angrips med stenar och skjutvapen. Det eskalerar hela tiden och försvåras naturligtvis av att man tar emot stora mängder nya som hamnar i liknande situation.



Märk att invandrare inte bara placeras, utan aktivt flyttar till områden där landsmän bor för att slippa anpassa sig. Och svenskar flyttar därifrån om de har möjlighet. Så segregationen är självgenererande. De svenskar som är mest för fortsatt massinvandring är sällan de som vill bosätta sig i dessa områden. Vilket ju är ett hyckleri, eller hur?



2010-08-31 @ 15:26:58


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0