Onsdag med vännerna

Denna veckan är ganska nice för mig, jobbade tisdag, ledig onsdag och torsdag, sen jobbar jag hela helgen. Nytt på jobbet är att många har slutat, vilket, vad det verkar, har lett till att det bara är Sofia och jag kvar som serveringspersonal. Kanske får någon från baren hoppa ut på golvet, vi får väl se hur det löser sig.

Idag skulle jag träffa Melissa på stan, som tur var frågade jag Sofia också. Jag åkte till Malmö och försökte förgäves ringa Melissa som inte svarade. Vi hade nämligen bestämt halv två, men inte plats. Träffade Sofia, gick och fikade och cirka 1,5 timme senare fick jag sms av Melissa att hon sovit. Väldig tur att jag hade bra sällskap :) När Melissa kom var vi redo att gå i affärer, men hon ville äta så blev en till fika. Mycket fika och lite affärer. Så roligt att bara snacka en massa, speciellt när man är tre, då finns det extra mycket roligheter som dyker upp :)

Ikväll har jag varit med Linnsi. Vi beställde pizza på Algarve (pizzerian i Kirseberg som har vegetariska pizzor med sojakött). Han sa "det tar en stund". Dock trodde vi inte att vi skulle få vänta nästan 40 minuter. Men det var lätt värt det tyckte jag (man brukar inte få vänta så länge, så ni inte blir avskräckta). Kebabpizza är som en ren och skär dröm för mig. Det var lika trevligt som alltid att träffa henne.

Ska snart ta lite bilder på mig och sätta upp här, var ju längesen ni såg mig här i bloggen! :)

Klockan är halv två och jag är faktiskt trött. Halleluja marsvin, ni har skänkt mig delar av min förlorade dygnsrytm tillbaka :) Men de åker hem till mamma på fredag igen, åh vad jag kommer att sakna dem. Måste dock låta henne ta de för jag jobbar för mycket och vill inte lämna de så mycket ensamma.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0