Om integration och SD

Detta är bland annat ett svar till Niclas.

Jag håller med dig om att det finns ett stort problem med segregationen i Sverige och det är problem med att många nyanlända flyttar till samma område. De som inte erkänner att det finns problem med segragation och kriminalitet, snackar skit, rent ut sagt. Det funkar inte med integrationen som det ser ut idag och jag skulle också tycka att vi bör ta emot färre invandrare (för att få ordning på den nuvarande situationen och skapa en hållbar invandringspolitik). Flyktingar som akut behöver någonstans att bo tycker jag att vi bör erbjuda en fristad, åtminstone tillfälligt, men det måste finnas en gräns för hur många som får uppehållstillstånd, speciellt när det gäller antal människor som inte är flyktingar. Vi har faktiskt förlorat kontrollen när det kommer till integrations- och migrationspolitiken, därför skulle även jag tycka att det hade varit bra med att begränsa antal invandrare/flyktingar till Sverige.

Trots att jag är mycket väl medveten om dessa problem skulle jag aldrig lägga min röst på Sverigedemokraterna.

SD säger "såhär och såhär många med utländsk bakgrund bor i Arlöv, såhär kan vi inte ha det". Varför säga så när det FUNGERAR!? Varför lyfta fram att om några generationer finns det inga svenskar kvar, som något katastrofalt? Då har man inget emot att Sverige har blivit sergregerat, utan man har emot att det ens kommer hit någon med annat ursprung än svensk och den synen tänker jag aldrig tolerera.

För mig är mångkultur underbar, när det funkar. Jag tror aldrig Sverigedemokraterna skulle säga att mångkultur är underbart.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0