Manifestationen

Idag var jag ju på manifestation med slagorden "stäng farmerna". Det handlade om att vi ville göra pälsuppfördning förbjudet i Sverige och det var inriktat på minkar, då det dödas 1,2 miljoner minkar varje år. Det var djurrättsalliansen som höll i det, men jag och några till från Djurens rätt kom dit och höll i en banderoll också..  Kom förbi en idiot som sa att vi inte ska bry oss om minkar utan om människor. För mig är det bara kompletta idioter som säger så.. Undra vad han själv gör för mänskligheten?

Efter manifestationen som bestod av några tal (väldigt bra tal) och att bara synas, gick vi till glassfabriken, som är ett café på Möllan. Där bjöds det på vegansk mat. Var dock lite sådär, eftersom den tjejen som jag känner, Sara, gick därifrån och jag satt själv med fem killar, förlåt mig, men de är lite lustiga tycker jag. Hade väldigt svårt för att prata med dem, men var social en bra stund i alla fall innan jag begav mig hemåt. Ibland får man öva på att vara social mot människor som är totalt olika en själv.. något jag verkligen måste öva på :p

Det har varit värsta ovädret den senare delen av eftermiddagen och kvällen, ösregnat verkligen och åskat.. Jag ska inte jobba förrän tio ikväll.. Vet inte vad jag ska göra tills dess, men vara hemma och mysa är en plan :D Hörde av mig till Malin&Madde men de skulle tyvärr inte vara hemma.

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Vilken dum kommentar.. menar måste man rädda mänskligheten innan man börjar tänka på djuren? Vi är liv allihopa och om man väljer något att kämpa för rädda så är det en fin insats och inte något man ska klanka ner på.

Sådana personer som säger så har inte förstått själva grejen med insatser..vare sig det gäller människor eller djur.

2010-08-15 @ 18:24:14
URL: http://yoshiiii


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0