Livet är en fest

Godkvällens. Eller godnatt. Klockan är halv tre på natten, jag slutade jobba för någon timme sen och satte mig här med knäckemackor innan denna dagen får ett slut :)

Idag kom Melissa till mig vid ett och vi gick till möllan (väderkvarnen.. hatar att det kallas likadant som möllevången:P men jag talar om väderkvarnen som ligger här vid mig). Där skulle det vara hunduppvisning och loppis. Trevligt tänkte jag. När vi kom dit var där endast folk från brukshundsklubben. Ska här inte vara loppis? tänkte jag. Och då såg jag den. Ett bord med saker. Haha. Det var den minsta loppisen vi någonsin sett i alla fall. Men trots det så blev det en mysig stund, sitta på en kulle och snacka massa tjejsnack och titta på hundar som gör konster. Söta krabater. Blev en aning hundsugen men det behövs väl inte ens skrivas?

Efter en stund där gick vi till Burlöv centrum och tog en långfika på Espresso house. Jag har jobbat sedan halv sju ikväll och det har varit en perfekt jobbdag.. Lagom mycket att göra och trevligt folk. Hade dock varit trevligare om Sofia jobbat med mig hela kvällen, alltid roligare att vara två.

Har nog inget mer att säga direkt.. Inga konstiga typer som man stött på idag.. Dock en lite rolig (?) grejj. En kille jag känner som både är av utländsk härkomst och gay skrev att han skulle rösta på Sverigedemokraterna i valet.. Då undrar jag lite hur man tänker. Att de är främlingsfientliga är jag övertygad om och har en stark känsla av att de inte är de största fan:en av homosexuella? Aja, kändes bara inte som den bästa idén :p

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0