Falling in love again..

Tjolahopp! I fredags, då jag skrev sist, blev det verkligen en riktigt lugn dag/kväll på jobbet, precis som jag förutspådde. Det regnade ju inte, men det var ju riktigt grått och trist vilket innebär att Folkets park ekade tomt på besökare och så gjorde också Cuba café. Vi öppnade klockan tre och tre timmar, lite bus, städning och skitsnack med Sofia senare, kom första gästen. Jag fick gå hem redan klockan tio men hade ju hur mycket energi som helst med tanke på min twistade dygnsrytm. Försökte få kontakt med min vän med lika twistat liv (Melissa) men hon jobbade tyvärr. Till sist fick jag dock sällskap och spelade playstation till klockan ett på natten :)

I söndags hade jag besök av en killkompis, drack kaffe, snackade skit och kollade i lite resekataloger. Sen blev det pizza med hans brorsa Bes också innan jobbet. I lördags var det dock mycket folk, helt galet. Många otrevliga människor, halvgamla gubbar som ska på och ragga. Hyfs finns inte i deras vokabulär. En mycket trevlig typ från Karlskrona som babblade på och efter lite diskussion angående att alla vet vart Karlskrona ligger (mina ord) sa han "men du vet inte var Jämjö ligger". "Joo det är där min kusin bor!", sa jag och sen började jag rabbla upp massa småbyar där uppe. Kände mig som en välorienterad malmöbo. Det var trevligt eftersom han i stort sett var den enda civiliserade varelsen jag träffade den kvällen.

Efter stängning fanns det grymt mycket att städa. Borden på uteserveringen har aldrig sett värre ut med massor av dricka, skräp och fimpar.

Oj, långt inlägg. Nu är jag hemma hos familjen och har haft en strålande kväll med min stjärna Madu. Överskriften på detta inlägg inspirerades av alla bloggar som skriver viktiga känslor i rubriken som sedan inte speglar inlägget....

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0