Dressincykling

Jag avskyr att stava till cykel eller cykling, det är inte logiskt. Borde vara ck och jag blir alltid osäker.

Jag kom hem till mitt kära hem i tisdagseftermiddag, som inte riktigt känns som ett hem längre för jag knappt är här känns det som. Har inte riktigt tid att diska, städa, tvätta o sånt. Trött.

Igår var jag och Dilshad och cyklade dressin! Det var hur mysigt och trevligt som helst. Jag fick idén för han ville hitta på något och jag tänkte på att göra det i våras men det blev ju aldrig av vilket ni förstår varför. Dressincyklingen låg i Veberöd, typ mot Dalby/sjöbo/simrishamn-nånstans-där. Dressin är ju när man cyklar på tågspår, om ni inte vet. Vädret var perfekt och det var härligt att susa fram genom fält och ängar och skog. När vi kommit till slutet, där man ska vända tillbaka, gick vi till en affär och köpte grillgrejjer, blev så sugna på att grilla. Det fanns en rastplats längs spåret; en skogsglänta där det fanns träbänkar och grillplats. Där låg en katt när vi kom, skitsöt och gosig. Men blev en aning förvånad när även en hund dök upp där. Skitsöt hund.

En sån ska jag ha sen!!
Dilshad: Det säger du om varenda ny ras du ser..

Men en sån kan jag tänka mig, hur sööt som helst. Listade till och med ut dens namn, proud. Jag sa hejdå till en dressincyklare och då tittade hunden snabbt på mig. Så tänkte jag... vad låter som hejdå? Fido? Så jag sa Fido till den och den spetsade öronen och kom snabbt till mig. Åh haha vad jag är grym.










Gav katten mjölk och gav Fido sojakorv - han gillade det.


Kan man annat än att älska denna bild?

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Hahah, jag säger också samma sak när jag ser en ny hundras, påpekade Patrick också för mig haha.

Men jag har bestämt mig efter jag såg filmen Hachiko. Nu är jag 100.. men å andra sidan så får man se för vill gärna, när jag skaffar en, skaffa från något djurhem för utsatt djur eller så. :P

2010-08-05 @ 17:03:35
URL: http://yoshiiii.blogg.se/
Postat av: Linnsan

Verkar som ni hade hur mys som helst :)! Så söt katt och hund! Vill också haaa :D

2010-08-06 @ 12:08:14
Postat av: Madu:)

Fina bilder gummis :) puss

2010-08-06 @ 20:12:03


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0