Date with the kollegue

Träffade min kära kollega Sofia idag i Lund. Gick till Mondo och tog en macka, fanns massor att välja mellan. Tog en med avokado, mozarella och pesto. Pesto är sjukt gott och avokado tog jag mest för nyttighetens skull. Får absolut inte i mig den näring jag behöver. Aja, ska ska skaaa börja med mina vitaminer :p

Vi satt på caféet säkert två timmar och snackade massa tjejsnack/dynga eller vad man nu vill kalla det. Ventilation kallar jag det :) Efter det promenerade vi genom stan och tittade lite på Tiger, samt luktade på Johanna-parfymen på Kicks. Det är vår kollega som har en sjukt god parfym som jag har ett mindre begär efter.

Efter att ha handlat muffins till kaffet gick vi hem till henne, supermysig lägenhet. Jag kom hem efter 4,5 timmar. Tänka sig att man kan snacka så mycket trots att vi ses så mycket som vi gör på jobbet. Men det är som hon säger, man har faktiskt ingen direkt chans att verkligen snacka där.

Nope, nu är klockan snart ett och jag borde sova snart. Funderar på att gå upp i hyfsad tid imorgon.. Har två marsvin här som förde ett himla liv imorse, tills klockan tio när jag (en zombie) tvingades upp för att ta ut dem i köket och ge dem mat. Sen fortsatte jag sussa en stund till..



Såhär mysigt kan vi ha det.♥

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0