Städ-&pluggdag

Igår var jag på personalmöte som ni vet. Det jag blev arg för var att de hade sagt att det började halv sex. Klockan 17.18 var jag där och då hade de redan börjat gå igenom kassan, alltså hur den fungerar. Så de måste ha börjat kanske tio-kvart över. Ganska taskigt. Men men, jag lär ändå glömma det tills jag börjar i juni. Ja, just det, jag ska inte jobba förrän juni eventuellt, eftersom chefen märkte att jag har mycket för mig i skolan osv och det finns andra som kan jobba. Ganska skönt, så kan jag koncentrera mig på praktik och skola.

Mötet gick i alla fall bra, ägaren agerade återigen riktig mafiaboss och jag är fortfarande lika rädd! Han ska även jobba där med oss, vilket inte direkt lugnar mig. Jag som var naiv nog att tro att han skulle hålla till på kontoret som ligger 2 kilometer bort. Nit på mig.

Älskling kom och mötte mig sedan, eftersom bussen inte skulle gå förrän efter en halvtimme, så åt jag vegetarisk hamburgarmeny på Lundavägens grill&pizzeria i Arlöv (reklam). Den godaste vegetariska burgaren jag någonsin ätit! Inte dyrt heller, 52 kronor. Priserna var billigare än McDonalds (och den bönburgaren är inget att hurra för).

Klockan är halv tio och jag ska städa nu, sedan plugga och ikväll blir det Dilshad&Sofie-kväll med eventuellt biljard. Imorgon kommer Madu, då måste här vara fint och rent!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0