Morgonpromenad

Igårkväll hade jag så sjukt mycket energi så jag dansade loss här i köket i typ en kvart. Sen lade jag mig i badet med en ansiktsmask som bestod av hälften kakao och hälften något annat, någon slags nötolja tror jag. Det kändes som att sätta nötcreme i ansiktet, ni vet sånt godis i vitt paket? Det luktade himmelskt gott och ansiktet blev väldigt lent. Att ligga i badet med Enrique Iglesias-musik var jätteskönt! Efter badet tittade jag på film och åt godis i badrock, en riktig lyxkväll för min del. Tycker det är lyx när man kan ha roligt ensam och när man tar hand om sig själv.

Men jag hade fortfarande energi kvar så efter att ha fått JA från min pojkvän igårkväll, ringde jag och väckte honom halv nio imorse för att ta en promenad i Spillepengen (naturområdet i Arlöv) innan frukost. Vi gick hela 4 kilometer och sedan åt en god frukost hemma hos mig, riktigt härligt. Vet dock inte om jag kommer att gå den rundan igen för i cirka en halv kilometer gick man längs en å där sopstationen låg på andra sidan och den lukten klarade jag inte av! Det luktade inte bara "sopor" utan riktigt stark rutten vitlök eller lök typ. Så det var ju inte så trevligt. Så står där några män och fiskar, fattar inte hur de kan stå där! Vattnet såg inte allt för frestande ut heller.

Nu står kladdkakan klar på diskbänken, bordet är påskdukat och väntar på familj med mormor&morfar.


Kommentarer
Postat av: Mia

aawww mysiiiigt!! :D och GOOOTTT. Älskar kladdkaka!! hihi puss

2010-04-05 @ 14:21:07
URL: http://lillablondy.blogg.se/
Postat av: Linnsan

Jag låg också i badet igår med en ansiktsmask och lyssnade på sköna låtar haha:) min mask luktade dock hallon hihi. hade också lite filmkväll med mig själv efter det haha.

hoppas du får en mysig dag idag gumms!:)

2010-04-05 @ 14:42:03


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0