Jobbiga saker att ta itu med

Jag känner mig förvånansvärt negativ idag. Jag tror det beror på att jag är nervös... Anar att min kollega kommer tillbaka denna vecka och jag har ju haft det så bra att ta eget ansvar.. Är rädd att hon nu ska ta över igen och jag inte kommer fram riktigt. Måste hävda mig själv (vilket hemskt uttryck!!) och det är väl det som gör mig nervös. Aja, inte lönt att oroa sig.

Jag ska också ha ett samtal om en man på BIS hade jag tänkt.. Ett samtal med min handledare. Så jag hoppas det också går bra och inte misstolkas.

Usch, denna dag är inget jag är sugen på. Nu ska jag sminka mig och ta på mig och känna att detta är den bästa dagen ever.

Jag saknar verkligen mina vänner. Madde&Malin kommer på torsdag, var en evighet sedan jag träffade dem!! Madu flyttar till Skåne i augusti, längtar. Jag fick ett mail av henne idag som löd Tack för att du är en bra vän. KRAM. Sånt värmer ju en totalt. En tjej från klassen som jag conectat med frågade mig om vi skulle gå o fika och öva på tentan tillsammans, och hon skulle bjuda mig. Verkligen gó tjej!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0