Bra, tack, hjälp.

Gud vad jag sover mycket. Jag somnade elva igårkväll och ändå znoosade jag tills tio idag. Hopplöst att gå upp i tid. Ville ju träna idag.. Men det ska jag nog ändå. Ska träna klockan två, då har jag tre timmar på mig att plugga, blir ju bra?

Jag läser förresten "självkänsla nu" av Mia Törnblom. Jag tar hennes bok till mig och ska göra hennes övningar också som går ut på att jag varje kväll ska skriva vad som jag gjort bra under dagen, vad som gör mig tacksam, och vad jag vill ha hjälp med till dagen efter. Hon skrev att detta skulle kunna öka självkänslan, så varför inte testa? Jag tycker egentligen att det är pinsamt att skriva här att jag har dålig självkänsla, men det är nog ändå något som alla har någon gång i livet.. så kanske det finns någon som uppskattar att jag skriver det. Många dagar känner jag mig hur bra som helst, men i vissa sammanhang så funkar det inte alls. Och jag vill helst kunna känna mig bra alltid, det är det som är mitt mål :)

Ex så ska man skriva "jag var snäll mot min vän idag" / "jag var duktig som städade hela dagen" / "jag är en stark person" etc.

"tack för att jag klarade blabla" / "tack för att jag är frisk" / "tack för min familj"/ etc.

"Hjälp mig att vara modig tills imorgon när jag har möte med chefen" / "hjälp mig att gå upp i tid" / "hjälp mig att skratta imorgon". etc.

Jag kan ju säga om några månader om det har hjälpt. Hennes bok är en feel-good bok!

ps, jag är så nykär i min pojkvän :) vi hade såå bra dag igår!! :) ds.


Kommentarer
Postat av: Mia

jätte bra gumman!! :) Duktig du är. <3

naaaww, älskar att vara nykär! hihi det kommer lite då och då. :) Snart ska jag hem till inayat syster, är jätte nervös.

PUSSSSSSSS

2010-04-19 @ 12:55:49
URL: http://lillablondy.blogg.se/
Postat av: Madu

Hej gumman. Jag jobbar på samma sak:) få bättre självkänsla och må bra:/ Jag har läst många böcker om det och tro mig det gör skillnad. Du klarar det:)

Puss och kram

2010-04-20 @ 10:31:50


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0